Bu haber :04/12/2023 02:51 Tarihinde Eklendi 470 Kez Okundu

Kim Bu Stratejik Planlama Ekibi

Kim Bu Stratejik Planlama Ekibi

Safranbolu Belediye Başkanı CHP'li Elif Köse , 7 aydır stratejik planlama ekibi ile çalışarak kente ne kadar faydalı işler yaptığını anlatıyor.

Verdiğin bir demeçte Köse:

“Safranbolu’da yaklaşık 7 aydır stratejik planlama ekibi ile çalışıyoruz. Safranbolu’nun bugününü değil, geleceğini düşünüyoruz. Bu vizyonla da proje üretiyoruz. İklim kriziyle mücadele eden doğa ve çevre dostu, kentte yaşayan herkesin ihtiyaçlarını karşılayan, tasarruf sağlayan çalışmalar yaptık. Kendi üreten bir kent, sıfır atık projeleriyle birbirini destekleyen projeler üretiyoruz. Bize öyle bir kent yaratalım ki, bugün ben bir tohum atıyorum, büyümesini sağlıyorum. Bunun faydalarından ben değil, gelecekte nesiller görsün. Tek derdimiz vizyoner ve planlı bir kent oluşturabilmek, tüm ihtiyaçlarımızı yıkıp yıkıp geriye dönerek yapmasınlar. İyi ki başlanmış denecek işler olsun. Biz seçime dayalı işler peşinde değiliz" demişti.

Stratejik planlama ekibi kente bu kadar faydalı işler yapıyorsa demek ki işlerinde uzman kişiler bu ekipte yer alıyor. Başkan Elif Köse'nin açıkladığı bu çalışmaları yapan kişilerin konularında uzman, akademik kariyeri ve tecrübesi olan kişiler olduğu düşüncesini akla getiriyor.

Kim bu Strateji planlama Ekibi?

Safranbolu'yu yöneten?