Bu haber :11/03/2024 03:10 Tarihinde Eklendi 549 Kez Okundu

Milletvekili Keskinkılıç’dan Elif Köse'ye kötü karne

 AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Brtv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ile canlı yayından bir söyleşi yaptı.

Ali Keskinkılıç, Safranbolu aşığı olduğunu ifade ettiği programda, Belediye Başkanı ve CHP nin Başkan Adayı Elif Köse’nin 5 yılını değerlendirdi.

Milletvekili, “Artık bu 5 yılın karnesini ortaya koyuyoruz” diyerek sert ifadelerde bulundu.

Milletvekili Keskinkılıç'ın Başkan Köse' ye program aracılığı ile de soruları oldu.

Keskinkılıç, "Safranbolu bir markadadır. Bu markanın değerini artırmak yerel yönetimler in görevidir. Şimdi geriye dönük 5 yıla baktığımda Safranbolu nasıl gündeme geldi. Bu gündeme gelen olayları size sayayım.

Birinci olarak Elif Köse’nin kardeşini özel kalem müdürü yapması, yengesini işe alması.

İkincisi, Safranbolulu hemşerimizin cenazesini defnedememesi üzerine 50 yılllık cenaze defin işlerini yapan insanların kovulduğu ve Kastamonu’dan bir firmaya verildiği ve ardından mezarlıktan lahid çalınması olayı.

Üçüncü olarak açılan bir kitap fuarı ve bu fuarda terör örgütü uzantısı olan birilerinin kitabı olduğu iddiası Dördüncü olarak Safranbolu da yağan kar nedeni ile insanların sokağa çıkamaz hale geldiği, belediyenin burda çaresiz kalması, temizlikte çalışan kadın işçilerin sokakta ellerinde kürek kar kürümesi

Bir belediye Safranbolu ya değer katar. Dünya mirası Safranbolu bu tür olaylar lamı gündeme gelmeli...

Safranbolu halkı bu seçimde Safranbolu ya değer katacak bir belediye başkanı seçecek.

Sosyal medya belediyeciliği değil, gerçek belediyecilik için yola çıkmış, vizyonu, misyonu büyük olan ve Safranbolu nun marka değerini ortaya koyan belediye başkanı olacak adayımız Ali Büyüközdemir.

Şimdi ben sayın belediye başkanı Elif Köse ye soruyorum;

"Siz belediyeyi sosyal medyadan mı yönetiyorsunuz?"