Bu haber :11/03/2024 02:00 Tarihinde Eklendi 540 Kez Okundu

KÖSE’DEN DEPREM BÖLGESİ YERİNE SEÇİM BÖLGESİNE GIDA KOLİSİ

ELİF KÖSE HAKKINDA ŞOK İDDİA!
DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE SATIN ALINAN GIDA KOLİLERİ
1 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI!
KOLİLER SEÇİM MALZEMESİ Mİ OLDU?
AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse hakkında önemli bir iddiada bulundu.
Geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde, bölgede yardıma ihtiyacı olan depremzedelere gönderilmek üzere Safranbolu Belediyesi bünyesinde alınan yardım kolilerinin bir kısmının bekletildiği iddia edildi.
Karabük'ün ve bölgenin tek ulusal TV kanalında, dün çıktığı bir programda konuya ilişkin iddiaları ortaya atan AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, Köse'nin bu kolileri 1 yıldır beklettiği ve seçime kısa bir süre kala Safranbolu'da dağıttığını söyledi.
Büyüközdemir yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl depremzedelere gönderilmek üzere alınan kolilerin bir kısmının alınan marketin deposunda bekletildiği ve geçtiğimiz gün Safranbolu'nun önemli bir oy potansiyeli olan bir mahallede dağıtıldığını iddia etti.
Hatta aylarca bekletilen kolilerin içinde son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerin olduğunu, bizzat market sahibinin bunu belirttiğini dile getirdi.