Bu haber :22/02/2020 16:20 Tarihinde Eklendi 1357 Kez Okundu

Özgür’e 18 Yaş Sürprizi

Vali Fuat Gürel, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Çocuklarla yakından ilgilenerek okullarını, ders durumlarını, geleceğe dair hayallerini ve hedeflerini soran Vali Gürel, ''Burada hepimiz bir aileyiz, sizler, bizlere emanetsiniz. Devletimizin ve Milletimizin imkanları doğrultusunda geleceğe hazırlanıyorsunuz. Gelecek planlarınızı ve hedeflerinizi şimdiden belirleyin ve o hedeflere göre çalışın. Şükürler olsun ki güçlü bir devletin mensuplarıyız. Sizlere sunulan bu hizmetlere karşılık olarak kendinizi iyi yetiştirin ki gelecekte Milletimize faydalı bireyler olun.  Devlet olarak, anne ve baba sevgisini, sıcaklığını yaşatmak hepimizin görevi. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız, bir ihtiyacınız ve sıkıntınız olduğunda bizlerin burada olduğunu unutmayın.”  dedi.
Bugün 18 yaşına giren Özgür'e sürpriz yapan Vali Gürel, özel olarak hazırlattırdığı pastayı Özgür ile birlikte kesti.
13-18 yaş arası erkek öğrencilerin barındığı Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde 29 çocuğumuzun kaldığını ve 10 üniversite öğrencisinin bulunduğunu söyleyen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte öğrencilerin kaldığı evleri gezen Vali Gürel, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü hakkında bilgiler aldı.