Bu haber :26/10/2020 17:28 Tarihinde Eklendi 2159 Kez Okundu

Akbaş’tan Kurslara Ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Şevket Küçükzoroğlu ve Adnan Cansız ile birlikte hafta sonu gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Sırasıyla Eskipazar Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesi, Merkez Mimar Sinan Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu ve Karabük Atatürk Ortaokulu'nda hafta sonu devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürüve yöneticiler öğrencilerle bir araya geldi.

Okullarda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve özellikle Covid-19 salgını sebebiyle Bakanlık  "Okulum Temiz" sertifikasyon belgesi şartlarının yerine getirip getirmediğini de denetleyen İl Millî Eğitim Müdürü gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş öğrenciler tarafından yöneltilen soruları yanıtlayarak derslerinde başarılar diledi. 

Ziyaret kapsamında değerlendirmeler yapan Akbaş: "Her zaman olduğu gibi bu hassas dönemde de öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak çok önemli. Öğretmenlerimiz bu hususta üstüne düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyor. Amacımız öğrencilerimizin akademik başarıyla birlikte diğer gelişim alanlarını da dikkate alan, bireysel farklılıklara duyarlı, teknolojinin doğru ve etkin olarak kullanıldığı, çevresine değer katan bir nesile kavuşturmaktır. Bu amaç doğrultusunda kendisine, ailesine ve ülkesine daha yararlı bireyler olarak yetiştirmektir. Büyük insanları ortaya çıkaran eğitimdir." diye konuştu.

"Ekip Ruhu ile Gelen Başarı"                                                     

Akbaş, konuşmasının devamında, "Karabük Eğitim Ailesi olarak başarılı bir süreç geçiriyoruz. Başarılı olmamızın temelinde ise istişare ve ekip çalışması var. Bunun sonuçlarını okul ziyaretlerimizde her bir çocuğumuzun neşesinden ve mutluluklarından anlıyoruz. Hafta sonu gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda öğrencilerimiz kendisinde eksik gördüğü derslerden kurs alarak eksikliklerini tamamlıyorlar. Bu bilinçle hareket eden kıymetli öğrencilerimizi ve bize güven duyan değerli velilerimize teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

"Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye"

2023 Eğitim Vizyonu ışığında "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" ilkesi ile Karabük Eğitim Ailesi olarak çocuklarımız hep mutlu olsun diye koşar adımlarla çalışmaya devam edeceğiz diyen Akbaş, " Çocuklarımızın değerine değer, mutluluğuna mutluluk katan siz değerli okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okullarımızın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.