Bu haber :06/01/2021 19:05 Tarihinde Eklendi 5239 Kez Okundu

Ortaokul Öğrencilerine Yardımcı Kaynak Desteği

 Milli Eğitim Bakanlığının Covid-19 Salgın döneminde öğrencilere her anlamda desteği artarak devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde bilgisayarı ve interneti olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla Bakanlık Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan 5.Sınıf, 6.Sınıf, 7.Sınıf ve 8 Sınıf düzeyindeki yardımcı kaynak kitaplar ilimizdeki 1367 öğrenciye teslim edildi.

 Bakanlığın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde 5. 6. Ve 7. Sınıf düzeyinde hazırlanan beceri temelli sorulardan oluşan yardımcı kaynak kitaplar, 8. Sınıf düzeyinde ise sözel ve sayısal olmak üzere iki kitaptan oluşan LGS çalışma kitapları öğrencilerin kullanımına sunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş " Uzaktan eğitim sürecinde internet erişimi veya  evinde bilgisayarı olmayan öğrencilerimize fırsat eşitliği sunma anlamında Bakanlığımız bütün imkanlarını seferber etmektedir. Dağıtımını gerçekleştirdiğimiz 1367 yardımcı kaynak kitap bu anlamda öğrencilerimizin ihtiyacına katkı sağlayacaktır. İlimizin yerel imkanları da seferber edilerek bu zor dönemi en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum" dedi.