Bu haber :21/01/2021 19:31 Tarihinde Eklendi 1522 Kez Okundu

Oğuz Kaan Salıcı, Safranbolu’dan AKP’ye Yüklendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Bizim önümüze engeller, bahaneler, sorunlar değil sandık getirilmesini istiyoruz. dedi.

 

 Oğuz Kaan Salıcı, partisinin  Safranbolu ilçesinde, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük teşkilatlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, parti olarak sahada çalışmalara devam ettiklerini, bugün 4 il teşkilatları ile bir araya geldiklerini söyledi.

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeni ile zor bir süreç yaşandığını aktaran Salıcı, Türkiye'de sürecin iyi yönetilemediğini, bir çok sektörün ve insanın sıkıntı yaşadığını savundu.

 

Asgari ücreti de eleştiren Salıcı, iktidarın CHP'li belediyelerin hizmetlerini engellediğini iddia etti. Asgari ücretin CHP’li belediyelerde 3.100 lira verildiğini hükümetin mevcut asgari ücreti CHP’nin sayesinde 2.834 lira verdiğini bu rakamın yeterli olmadığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisin esnafın yanında olduğunu AKP milletvekillerinin sahada esnafın karşısına çıkacak yüzü olmadığını vurguladı.

 

Türkiye'nin şu anda ağır bir bedel ödediğini ifade eden Salıcı, şöyle devam etti

 

Bu ağır bedelin, hasarın daha faza devam etmemesi için Türkiye'de erken seçime ihtiyaç var. Bu ağır hasar, daha uzun süre devam ederse Türkiye hasar almaya devam edecek. Onun için Türkiye'nin bir erken seçime ihtiyacı var. Erken seçim olsun ki Türkiye'ye ağır hasar vermiş olan bu ittifaktan, bu iktidardan Türkiye kurtulsun.

 

İktidarın, iktidarda kalma cabası içinde olduğunu anlatan Salıcı, Bizim önümüze engeller, bahaneler, sorunlar değil sandık getirilmesini istiyoruz. Sadığı getirsin, erken seçim yapılsın Türkiye bu ağır hasarlı hükümetten, iktidardan bir an önce kurtulsun. diye konuştu.

 

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Zonguldak milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş'ında katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.