Bu haber :28/06/2021 19:19 Tarihinde Eklendi 508 Kez Okundu

Esnaflar Başkanlarını Seçecek

                Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı olağanüstü genel kurulu yarın Özler Düğün Salonunda yapılacak. Pandemi nedeni ile ertelenen genel kuruldan çıkacak sonuç heyecanla bekleniyor.

Mevcut Başkan Muammer Dumaner’in de oda başkanlığına aday olduğu kongrede Osman Kesici ve Semra Uz’da uzun süredir adaylık çalışmalarını yapıyorlar.

20 yılı aşkındır Safranbolu Esnaf Odası Başkanlığı yapan Muammer Dumaner’in yönetimi ile ters düşmesi nedeni ile   olağanüstü kongre kararı alınmıştı. Pandemi nedeniyle iki defa ertelenen oda kongresi yarın Saat 12.00’da Özler Düğün salonunda yapılacak.

Yaklaşık Bin 900 üyesinin bulunduğu Safranbolu Esnaf Odasında olağan üstü genel kurulu katılımın yüksek olması bekleniyor.  


20 Yılı aşkındır oda başkanlığı yapan Dumaner’in karşısına aday olan  Osman Kesici ile Safranbolu’da esnaflık yapan Semra Uz, üç aya yakındır yoğun bir seçim çalışması sergiliyorlar.

Oda üyesi tüm esnafları tek tek gezen Osman Kesici ve Semra Uz adeta belediye başkanı veya milletvekili adayı gibi çalışıyor.

Şimdi tüm gözler yarın  Safranbolu Özler Düğün salonunda yapılacak olan seçimlere çevrildi.