Bu haber :02/07/2021 12:49 Tarihinde Eklendi 1155 Kez Okundu

“Biz Bir Aileyiz”Projesi Kapsamında Doğa Yürüyüşü Düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında Doğa Yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi.

30 Haziran Dünya Koruyucu Aile Gününde Baklabostan Tabiat Parkında düzenlenen etkinliğe Vali Fuat Gürel, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, Emniyet Mensupları, Kızılay gönüllüleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Soğuksu Ortaokulu ve Cumhuriyet Ortaokullarında okuyan 20 öğrencinin katıldığı etkinlik ile çocukların doğa İle baş başa olmak, doğadaki canlıları ve bitkileri tanımak, çevre duyarlılığını geliştirmek, Emniyet teşkilatımız ile diğer kurumlarla olan bağlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Her bir çocuğun cinsiyetine göre bir Polis Memuru ile eşleştirilerek tanışmaları sağlanarak gün boyu süren etkinliklerde; Doğa Yürüyüşü, Seyir Kulesi ve Şelale Gezisi, Ağaçlara Kuş-Yarasa Evi Asımı, Mıntıka Temizliği, Foto Kapan Tanıtımı ve Kitap Okuma Etkinlikleri düzenlendi.