Bu haber :05/03/2020 17:21 Tarihinde Eklendi 2665 Kez Okundu

Kaymakam Muhtarlarla Bir araya Geldi

Safranbolu Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile buluştu.

Toplantıya Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer’in beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, kurumlar tarafından Safranbolu merkez ve köylerinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında bilgiler verildi.
Muhtarlar, toplantı esnasında bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerine kendi köy ve mahallelerini ilgilendiren, talep ve isteklerini bildirdiler.
Muhtarlarımızın taleplerinin gerekli değerlendirmeler sonucu çözüme ulaştırmak için çalışmaların yapılacağını belirten Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer, “Öncelikle Bahar Kalkanı Operasyonunda şehit olan askerlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken aileleri ve milletimize de başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Vatandaşlarımıza siz değerli muhtarlarımız vasıtası ile hizmet götürüyoruz. Kaymakamlığımız ve Özel idare kaynakları ile yaptığımız çalışmalar sonucu başarılı işlere imza attık. Sizler Devletin köy ve mahallelerinizdeki temsilcileri ve aracılarısınız. Devleti ve Milleti ilgilendirecek bir hususta vatandaşlarımızı en doğru bir şekilde yönlendirmek sizlerin görevidir. Birlik ve beraberliğimizin her ne şartta olursa olsun daim olması, kötü günlerin üstesinden Devletimiz ve Milletimizle birlikte gelmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Bundan sonraki süreçte de sizlerle olan münasebetlerimizi her zaman olduğu gibi sıcak tutup sizler vasıtasıyla vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerinin alınmasına müteakip ayrıca son zamanlarda tüm dünyayı etkileyen Corono (Covid-19) virüsü, alınacak önlemler ve hijyen konularında ilgili kurumlar tarafından bilgilendirmeler yapılırken, içme suyu depolarının klorlanması, bağımlılık, umuma açık yerlerde yapılan asayiş kontrolleri, kadına şiddet ve güvenlik konularında da önemli hususlara değinildi.