Bu haber :08/09/2021 14:16 Tarihinde Eklendi 590 Kez Okundu

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ ile Şube Müdürü İhsan PARLAK, 15 Temmuz Demokrasi Ortaokulu öğretmenlerimizle bir araya geldi.

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ; 2021-2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize,  öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

        Öğretmenlerimizin bu süreçte verdikleri anlamlı katkıları için teşekkür ediyorum. Sağlık dolu günler diliyorum dedi. Öğretmenlerimiz de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ ile yeni eğitim öğretim yılında planlanan projeler ve  etkinlikler ile ilgili görüş alışverişin de bulundular.. Öğretmenlerimizin kıymetli fikirlerini dinleyen Hasan GÜMÜŞ; Öğretmenliğin özveri gerektiren bir meslek olduğunu, topluma sevgi ve değerleri öğretenlerin öğretmenler olduğunu belirterek Geleceğin nesillerini yetiştirerek, bir anlamda geleceği inşa ediyorsunuz dedi.

Öğretmenler de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.