Bu haber :06/12/2021 12:28 Tarihinde Eklendi 418 Kez Okundu

VOCATHLON KAMPINDA İLİMİZİ TEMSİL EDİYORLAR

      Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Kastamonu, Çankırı, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenen Vocathlon Mesleki Girişim Maratonu Programının 1 Kasım 2021 tarihinde ilan edilen başvuruları tamamlanarak yarışmaya hak kazanan takımlar belli oldu.

      KUZKA tarafından bu yıl 3 üncüsü düzenlenen Vocathlon Mesleki Girişim Maratonu Programı ilk yıl Kastamonu da, daha sonra TR82 Bölgesi illeri olan Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinin tümünde aynı anda yapılmıştı. Bu yıl ise yarışma programı TR81 Bölgesi illeri olan Zonguldak, Karabük ve Bartın ı da içine alacak şekilde genişletildi. Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden 10 takım, Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinden ise mesleki eğitim veren orta öğretim kurumu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 4 takım olmak üzere toplam 14 takım 3-5 Aralık 2021 tarihlerinde Kastamonu Ilgaz'da gerçekleştirilecek programda yarışıyor.

     Yarışmaya katılım hakkı kazanan 14 takımdan biri de ilimizi temsil eden İlçemiz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Bölümü öğrencileri oldu. Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökhan Kutlu liderliğinde yarışmaya katılım hakkı kazanan okulu ve öğrencileri tebrik ederek yarışmalarda başarılar diledi.