Bu haber :08/12/2021 14:46 Tarihinde Eklendi 334 Kez Okundu

KAYMAKAM TÜRKÖZ, GENÇ HAFIZLARA BELGELERİNİ VERDİ

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Sultantepe Kur’an Kursu ve Meşeliboğaz Kur’an Kursunda hıfzını tamamlayan genç hafızlara belgelerini verdi.

Safranbolu Dedeoğlu Camiin’de düzenlenen programa İlçe Müftüsü İsmail Temur’da katılım sağlarken dualarla başlayan programda konuşan Kaymakam Türköz; “ Kıymetli hafızlarımız, gençlerimiz ve onların kıymetli aileleri ve müftülük personelimizin destekleriyle Dedeoğlu Camii’nde bir kez daha genç hafızlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz saatlerini, günlerini, haftalarını vererek hafızlık sıfatına nail oldular. Allah kabul etsin. Hep söylüyoruz, hafız olmak muhteşem bir duygu, muhteşem bir hissiyat fakat onu ömrünün sonuna kadar taşımak daha büyük bir duygu. Ben emek harcayan tüm müftülük personelimize teşekkür ediyorum, gençlerimizi gözlerinden öpüyor, anne babalarına selamlarımı iletiyorum. İnşallah birçok icazet programında daha bir araya geleceğiz” dedi.

Kaymakam Türköz konuşmalarının ardından genç hafızlara belgelerini ve hediyelerini verirken program hatıra fotoğrafı ile tamamlandı .