Bu haber :13/03/2020 17:01 Tarihinde Eklendi 971 Kez Okundu

Kadınlar Günü Etkinlikleri Ulusal Basında

Safranbolu Belediyesi tarafından, Safranbolu’nun ilk kadın Belediye Başkanı Elif Köse önderliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinin hemen hemen hepsi ulusal basına yansıdı.
Safranbolu’nun ilk kadın Belediye Başkanı Elif Köse ve ilçenin tüm STK’larının kadın temsilcilerinin günler öncesinden toplantılar yaparak planladığı Kadınlar Günü Programı ulusal basın tarafından da ilgi ile karşılanarak çeşitli başlıklarla haberler yapıldı.
Sergiler, özel belgesel ve sinema gösterimleri, paneller, yürüyüş ve basın açıklaması ile dolu dolu hazırlanan programın ulusal basına yansıması hakkında konuşan Başkan Köse; “Basın birimindeki arkadaşlarımızın topladıkları ulusal gazete küpürleri ve internet haber sitelerinde çıkan etkinliklerimizin görüntüleri ile linkleri beni çok mutlu etti. İlk kadın başkan olmanın getirdiği sorumluluğun bilinci ve STK’ların kadın temsilcilerinin de destekleriyle dolu bir program yapmıştık. Bu kadar ilgi görmesi bizleri ayrıca çok mutlu etti. Ben bu vesile ile yeniden emekçi ve fedakar kadınlarımızın geçmiş gününü kutluyorum.” dedi.