Bu haber :02/04/2020 17:05 Tarihinde Eklendi 3130 Kez Okundu

Köy ve Mahalle Muhtarları Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Safranbolu’ya bağlı köy ve mahalle muhtarları kendi görev yerlerinde ikamet eden 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olan, dışarıya çıkamayan, tek başına yaşayan ve ihtiyacı olan vatandaşların, ihtiyaçları için tüm gün görevlerinin başında.

Köy ve mahalle muhtarları, Safranbolu Vefa Sosyal Destek Grubu ile gün içerisinde kendi görev bölgelerinde, 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olan, dışarıya çıkamayan, tek başına yaşayan ve ihtiyacı olan birçok vatandaşın yiyecek ve temizlik malzeme ihtiyaçlarının karşılanması, maaşlarının çekilmesi gibi konularda vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer;”Köy ve mahallelerimizde Devletimizin hizmet eli olan muhtarlarımız salgınla mücadele sürecinde de görevlerini mesai mevhumu gözetmeksizin yerine getiriyor. Muhtarlarımız bu süreçte kendi bölgelerinde bulunan ihtiyaç sahibi ve salgından etkilenme ihtimali olan vatandaşlarımızın market alışverişi, ilaçlarının temini ve maaşlarının çekilmesi gibi bir çok hususta ihtiyaçlarını gidererek mağduriyetlerini engelliyor. Bizler de bu hizmetler için tüm muhtarlarımıza gereken desteği vererek teşekkür ediyoruz” dedi.