Bu haber :28/04/2020 16:33 Tarihinde Eklendi 5209 Kez Okundu

Öğretmenlerden Vefa Grubuna Destek

65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan ve evlerinden çıkamayan vatandaşlara yardım amacıyla Safranbolu Kaymakamlığı tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubuna Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İdareci ve öğretmenler gönüllü destek veriyor.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan İdareci ve öğretmenler uzaktan eğitim saatleri dışında Safranbolu Vefa Sosyal Destek Grubuna fiili olarak yardımlarda bulunarak, vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer; ” İlçemizde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ve evlerinden çıkamayanların, mağdur olmaması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek gruplarında öğretmenlerimiz ve idarecilerimizde birlikte hizmet veriyor. Vefa grubumuzu oluşturduğumuzdan bu yana İlçemizdeki tüm kamu görevlilerimiz vefakârca görevlerini yerine getiriyor. Binlerce vatandaşımızın evine giderek ihtiyaçlarını yerine getirdik ve onları yalnız bırakmıyoruz. Türk Milletinin farkını ortaya koyan bu önemli organizasyonu yürütenleri ve fedakârca hizmet veren öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. ” dedi.