Bu haber :17/02/2020 16:30 Tarihinde Eklendi 3627 Kez Okundu

İyi Parti Bilal Aslan’a Güvenini Gösterdi !

Safranbolu İyi Parti İlçe Başkanlığının olağan kongresi Pazar günü Özler Düğün salonunda partililerin geniş katılımı ile yapıldı. Mevcut Başkan Bilal Aslan ve Yaşar Gürleyik’in aday olduğu ilçe başkanlığınlığı yarışında ipi göğüsleyen mevcut başkan Bilal Aslan oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurul da divan başkanlığını Dursun Altıparmak yaptı. İyi Parti Safranbolu İlçe Başkanı adayı olan Bilal Aslan ve Yaşar Gürleyik konuşma yaptı. 260 delegenin oy kullandığı seçim sonucunda Yaşar Gürleyik’in 58 oy aldı, Bilal Aslan 202 oy olarak Safranbolu İyi parti ilçe başkanlığında güven tazeledi.

Bilal Aslan yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor; Ali Rıza Cebeci, Tarkan Şengün, Cumhur Ün, Çetin Gedik, Metin Bilgiç, Erhan Karayılmaz, Mehmet Emin Demir, Mustafa Gökgöz,Müşerref Eriş, Hanife Taşcı, Servet Kocatürk, Mustafa Deniz Serdar, Kahraman Balta, Devlet Işıldak, Yıldız Kamay, Sabri Atalay, Fatma Yıldırım, Osman Soykal, Emrulllah Bozkurt Sinan, Ömer Şener, Selami Gören, Sevda Yerlikaya, Mine Demirağ, Muhammet Ali Kibar, Oğuzhan Akgül, Turgut Gül…

Delegelerin büyük oranda oyunu alan Bilal Aslan seçim sonuçlanınca oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek bu seçimlerin kaybedeni yoktur, kazanan iyi Partidir, dedi.  

Safranbolu İYİ olacak Türkiye İYİ olacak.