Bu haber :26/06/2020 15:28 Tarihinde Eklendi 5635 Kez Okundu

Safranbolu Belediyesi’nden dezenfektan standı

Safranbolu Belediyesi, muhtarlıklar, dernekler ve kamu kurumlarında kullanılabilmesi için 120 adet dezenfektan standı üretti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyenin marangozhanesinde 120 adet dezenfektan standının üretimini gerçekleştirerek kullanıma hazır hâle getirdi. Talep hâlinde kamu kurumlarına da temin edilecek stantlar konusunda Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse;

“Normalleşme sürecinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaması nedeniyle tüm ülkede ne yazık ki vakaların hızla arttığını görüyoruz. Safranbolu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın toplu bulunmak durumunda kaldığı mekânlar için dezenfektan stantları ürettik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, marangozhanemizde şimdilik 120 stant üretti.

Muhtarlıklar, dernekler ve talep ederlerse kamu kurumlarına temin edilecek olan stantlar, halkımızın virüse karşı el hijyeni konusunda sıkıntıya düşmemesi için hazırlandı” dedi.

Sokakları yıkama çalışmalarının ve kapalı – açık mekânların dezenfekte işlemlerinin de düzenli olarak sürdürüldüğünü belirten Başkan Köse;

“Halkımıza düşen, sosyal mesafe, maske ve kişisel hijyen konularında gerekli hassasiyeti göstermek. Biz Safranbolu Belediyesi olarak onların yanındayız” ifadelerinde bulundu.