Bu haber :09/07/2020 22:50 Tarihinde Eklendi 2708 Kez Okundu

BAŞKENT ELEKTRİK İLLALLAH DEDİRTİYOR!!

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketinin uygulamaları vatandaşları sürekli sıkıntıya sokuyor.

Karabük'te elektrik dağıtım ve perakende satış faaliyetlerini  yürüten BAŞKENT Elektirik firmasının uygulamalarından madur olanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Başkent Elektriğin ,Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiği bu kritik süreçte ayakta durmaya çalışan, ülke ekonomisini de ayakta tutmaya çalışan  esnafın , sanayicinin, ticaret insanlarının, yardımcı olmak yerine  işlerini yapmalarını daha da zorlaştırdığı vurgulanıyor.

Özellikle iş  ve makina yoğunluğunun çok olduğu sanayi bölgelerinde yapılan elektrik kesme uygulamasının yanında fatura anında ödenmesine rağmen elektrik açma işleminin 24 saat içinde yapılabileceği politikasıyla karşılaşmak vatandaşları isyan ettiriyor.

Konu ile ilgili önceki gün yine maduriyet yaşayan bir sanayi esnafı  şunları dile getirdi;”Biz 6 tane sanayi makinası ve 12 personelle çalışan bir işletmeyiz.Geçmişten gelen ve gözden kaçan bir elektrik faturası sebebiyle sabah saatlerinde işletmemize gelinerek elektrikler kesilmiş. Oradaki arkadaşlar yapmayın hemen yatırılır haber veriyoruz makinaları durdurmayın demelerine rağmen dinlemeyip elektrikleri  kesip arkalarını dönüp gitmişler. Ben haber alır almaz 15 dakika içerisinde faturayı yatırttım. Ondan sonrası ise tam bir rezillik.Sabah saatlerinden akşam 18.30 a kadar elektriği açacak muhatap bulamadık. Aramadığımız yer kalmadı.Enerjisa'ya gittiğimizde ise Açma İşlemlerimiz Prosedür Olarak 24 Saat İçerisinde Yapılır cevabı ile karşılaştık. Böyle bir vicdansızlık olurmu soruyorum sizlere. Benim işyerimin iş kaybı, zararı ne olacak. Zaten zar zor ayakta durmaya çalışan esnafa bu yapılan vicdansızlık değil de nedir.Bunların amacı üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi. Nedir bu zorbalık. Bu uygulamalardan şikayetçiyim”