Bu haber :21/07/2020 17:19 Tarihinde Eklendi 3445 Kez Okundu

KAYMAKAM DR.FATİH ÜRKMEZER VEDA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Alanya Kaymakamlığına atanan Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, mesaisini paylaştığı kurumlara veda ziyaretlerine devam ediyor.

 

İçişleri Bakanlığı 2020 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karabük İli Safranbolu Kaymakamlığından Antalya İli Alanya Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ürkmezer, Safranbolu’daki kurumlara veda ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Ürkmezer; 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı, İlçe Müftülüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün de aralarında bulunduğu birçok yere gerçekleştirdiği ziyaretle veda etti.

 

Safranbolu Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer; ”Safranbolu’da görev yaptığımız süre boyunca hayata geçirdiğimiz bir çok proje ile Safranbolu daki herkesimi ilgilendiren önemli işlere imza attık. Ülke olarak yaşanan tüm sıkıntılara İlçemiz deki kurumlarımızla göğüs gerdik ve başarı ile her işin altından kalktık. Burada olduğu gibi yeni görev yerimizde de, yine aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz. Safranbolu’da olmaktan ve Safranbolu’ya hizmet etmekten oldukça mutlu oldum. Önemli çalışmaları beraber yürüttüğümüz tüm kurumlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.