Bu haber :18/02/2020 17:45 Tarihinde Eklendi 4341 Kez Okundu

Kazanan İYİ Parti Oldu

İYİ Parti Safranbolu İlçe başkanı seçilen Bilal Aslan, basın bildirisi yayınlayarak kendisine güvenen delegelere teşekkür etti. İlçe Başkanı Bilal Aslan;

“15 Şubat 2020 tarihinde yapılan Karabük ilinde delege seçimiyle Kongre giden teşkilat olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Demokratik bir havada geçen Kongremizin kaybedeni olmamıştır, kazananı ise İYİ Parti olmuştur. Tekrardan sizlere hizmet için Safranbolu İlçe Başkanlığı görevine layık gören tüm delegelerimize, üyelerimize  çok teşekkür ederim. Birlikte daha İYİ bir Safranbolu, daha İYİ bir Karabük ve daha İYİ bir Türkiye için mücadele edeceğiz.

İlçe Kongremize katılan Safranbolu Belediye Başkanımız Elif KÖSE, İl Başkanımız Kenan KARABACAK, Merkez İlçe Başkanımız Hüsrev KARADABAN,  önceki dönem il başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, delegelerimiz, parti üyelerimiz ve değerli basın mensuplarına teşekkürü bir borç biliriz.

Safranbolu “İYİ” olacak Türkiye “İYİ” olacak.”