Bu haber :24/07/2020 12:42 Tarihinde Eklendi 3365 Kez Okundu

Basın Bayramı’nda Vekâlet Karaoğlu’nda

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda şehir dışında olması nedeniyle vekâletini, aynı zamanda Safranbolu’nun tanınan gazetecilerinden biri olan Meclis Üyesi Serap Karaoğlu’na bıraktı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Başkan Elif Köse’nin yerine başkanlık makamına vekâlet eden Serap Karaoğlu görevi ve Basın Bayramı için;

“Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimiyle 1946 yılından bu yana 24 Temmuzda kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı tüm basınımız, liyakatli gazetecilerimiz ve basından haber alma özgürlüğüne ihtiyaç duyan insanlarımız için kutlu olsun. Tam da bugün mesleğini çok seven bir gazeteci olarak Sayın Başkanımızın makamına vekâlet ediyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Basın özgürlüğüne verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak bana emanet edilen görevi Belediye Başkanımıza ve halkımıza layık biçimde Belediye Meclisimiz ve basın özgürlüğü namına en iyi şekilde yerine getirmek görevimdir” ifadelerinde bulundu.

Vekâletini, Karaoğlu’na bırakarak başkente giden Başkan Köse ise;

Başkentte olmam nedeniyle her ne kadar kentimizin basın mensupları ile bir araya gelemesem de her biri gün boyunca tek tek adıma ziyaret edilerek bayramları kutlanacaktır.

Başkentte olmam nedeniyle her ne kadar kentimizin basın mensupları ile bir araya gelemesem de her biri gün boyunca tek tek ziyaret edilecek ve basının arz ettiği öneme binaen hediyeleri ve tebrikleri adıma ulaştırılacaktır.

Yerelde ve ulusalda görevini hakkı ile yapan tüm basın mensuplarına yürekten teşekkür ediyor, basının tarafsızlık ve doğru haber iletme sorumluluğunun toplumumuz için temel taşlardan olduğuna dair kuvvetli inancımı ifade etmek istiyorum. Her birinin Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun!” mesajını iletti.