Bu haber :24/07/2020 14:35 Tarihinde Eklendi 3216 Kez Okundu

Kurban Etleriniz Hayır Çarşısı Aracılığıyla İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın

Safranbolu Belediyesi  bünyesinde Alan El ile Veren Eli buluşturmak üzere kurulan Hayır Çarşısı Kurban Bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yanında.Belediye bayram sevincinin toplumun her kesiminde yaşanmasını amaçlayan kampanyaları ile vatandaşları iyiliğe davet  ediyor. Bayramlık alıp çocukları sevindirebileceğiniz gibi Kurban paylarınızı da bağışlayarak hayır işleyebilirsiniz.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptığı açıklamada '' Kurban Bayramında kesilen kurban paylarınızı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak istiyoruz. Sizler de desteklerinizle iyiliğe bulaşmak istiyorsanız 725 52 77'den bize ulaşın'' açıklamasında bulundu.

Başkan Elif Köse ''Pandemi süresince askıda fatura gibi uygulamalarla  halkımız birlik, beraberlik ve yardımseverliğin Safranbolu'daki gücünü bir kez daha göstermiş oldu. Aynı duyarlılığı Kurban Bayramında hijyenik şartlara uyarak ve kendi soframızda çocuklarımızla paylaşabileceğimiz uygunlukta olan kurban paylarını  ihtiyaç sahipleriyle paylaşacaklarına eminim'' dedi.