Bu haber :24/07/2020 14:36 Tarihinde Eklendi 3312 Kez Okundu

Mustafa YOLBULAN’DAN Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Kardemir A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

YOLBULAN mesajında”

Güçlü ve gelişmiş demokrasilerin olmazsa olmazı basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle şahsım ve KARDEMİR A.Ş. adına kutluyorum. Türk Basın Tarihi’nin başlangıcından bu güne emek harcayan ve aramızdan ayrılanları rahmetle anıyor, mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Küreselleşen dünya ve hızlı ulaşılan bilgi ortamında, basının özgür ve objektif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi hepimizin ortak temennisidir. Sorumlu yayıncılık ve gazetecilik etiğine yakışır davranışlarla mesleklerini icra eden tüm basın kuruluşlarını bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.

Basının kamusal alandaki gücünü ve etkisini gelişen teknolojiler ile birlikte daha sık hissetmekteyiz. Yüz yılı aşkın süredir bu topraklarda süre gelen basın macerası, beraberinde de güçlü bir meslek yaratmıştır. Ülkemizin her anına tanıklık etmek ve her yaşanan olayı dijital ya da basılı arşivlerinde saklamak, benim gözümde bu mesleğin en güzel özelliklerinden biridir.

Her geçen gün güçlenen ve gelişen ülkemizin bu konuma gelmesinde hiç kuşkusuz basın çalışanlarının da payı büyüktür. Bilginin aktarılması ve yayılması konusundaki emekleri göz ardı edilemez. Yerel, ulusal ve uluslararası ölçekte daha doğru; daha ilkeli haber yapma adına gece gündüz demeden çalışan basın kuruluşlarımızla, bizler de her zaman iyi ilişkiler içerisinde olmuşuzdur. Mesleklerinin önemini bilerek, çalışmalarımızı sürdürmüşüzdür. Basının gücünü ve etkisini bilen KARDEMİR A.Ş., ilgili üniteleriyle ve kurumsal yapısıyla Türk Basınının yanında olmaya devam edecektir.” Dedi.