Bu haber :24/09/2020 17:25 Tarihinde Eklendi 1861 Kez Okundu

KAYMAKAM TÜRKÖZ OKULLARI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz,Safranbolu’daki okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile Şube Müdürü Recep Kabaş’ın refakat ettiği ziyaretlerin ilk adresi,Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Ziyarette okul müdürü İsmail Aydın’dan okul ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Türköz, okuldaki EBA Destek Noktası, kütüphane, laboratuvar ve diğer birimlerde incelemelerde bulundu.

Daha sonra İlçemizde “Okulum Temiz” belgesini alan ilk kurumlardan biri olan Prof. Dr. Sabri Ülgener Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Türköz’e okul müdürü Ahmet Şafak tarafından okul ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Mehmet Türköz’ün bir sonraki durağı Yazıköy İlkokulu ve Şehit Uzman Er Coşkun İşleyen Ortaokulu oldu. Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul birimleri gezildikten sonra Okul Müdürü Kemal Sarıçam tarafından okul ile bilgi verildi.

Son olarak Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Türköz okulda bulunan EBA Destek Noktası, Kütüphane, Okul Pansiyonu, Yemekhane ve Derslikleri gezdi. Ziyarette Okul Müdürü Mustafa Türkoğlu okuldaki ortaokul öğrencilerinin LGS, lise öğrencilerinin de YKS başarıları ile ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Türköz;“Okullarımız öğrencilerimiz ile güzel. Öğrencilerimizi özledik. Bu hafta okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başladı. En kısa sürede diğer öğrencilerimizi de okullarımızda görmeyi arzu ediyoruz. Okullarımız hazır. Bunun için kurallara uymaya ihtiyacımız var.” diye konuştu ve okullarında özveri ile çalışan tüm yönetici, öğretmen ve diğer yardımcı personele teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de eğitim öğretime verdikleri desteklerinden ve okul ziyaretlerinden dolayı Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’e minnetlerini iletti.